Köpenhamn 5-8 Oktober 2023

Dags att återigen plocka fram era favoritsvordomar på danska, vässa öronen och ge era wakeboards en rejäl putsning! Höstens kyliga vindar är på väg, och du vet vad det betyder, eller hur? Det är dags att knyta ihop säcken för wakesäsongen – men inte innan vi har haft den mest episka avslutningen någonsin! Häng med oss på en helg full av våghalsiga äventyr i inget mindre än Europas heta mitt – KÖPENHAMN!
 
Här kommer du få en dos av techno för att bota abstinensen, släcka din Tuborg-törst och möjligheten att svepa fram över vattnet på din wakeboard med Köpenhamns pulserande hjärtslag som soundtrack. Är du en nybörjare på brädan eller har du ungefär lika mycket koll på en wakeboard som på en rymdraket? Inga problem! Resan är för alla, oavsett om du är en vatten virtuos eller en rookie på rivningsuppdrag. Även Powerslide kommer att skatea runt i Köpenhamn samtidigt som vi är där så vi kan sannerligen lova att det kommer bli ett toppenhäng tillsammans med dem!
Men vänta, det blir bättre! Under denna resa blir det två dagar fullproppade med åkning på Copenhagen Cablepark, lite sightseeing i vårt förtjusande grannland, rundor på lokalpubar med iskalla öl och en bunt kulinariska äventyr som får smaklökarna att dansa.
 
Så grabba tag i din jacka med extra varma färger, dra på dig dina mest bedårande höstboots och ta med en portion äventyrslusta – för vi ska tillsammans göra detta till det mest minnesvärda avslutet på wakesäsongen någonsin! Vi ses i Köpenhamn, redo att göra vågorna osäkra 🍂🏄‍♂️🍻
—— INFORMATION ——
VAD? Wakeresa med LiU Water & Wind
VAR? Köpenhamn
NÄR? 5-8 Oktober
PRIS? 2699 Kr
DET SOM INGÅR I PRISET:
2 dagars wakeåkning i Copenhagen Cable Park
Boende på Downtown Hostel (Ink. frukost)
Utrustning (Wakeboard, Våtdräkt, Flytväst, Hjäm mm.)
En maxad sittning!
Endast medlemmar i LiU Water & Wind kan följa med på resan! Om du inte redan är medlem kan du enkelt bli det via denna länk: https://www.liuwaterwind.se/medlemskap/ 

—— BILJETTSLÄPP ——
Biljetsläppet kommer att ske den 21 September på campusvalla 17.30 (Sal TBA). Hela summan kommer att betalas i samband med biljettsläppet och anmälan är bindande.
Är det något du undrar så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss! Vi kan lova att det är något som man absolut inte vill missa.
Kommer bli helt outstanding!

© liuwaterwind -2023 | info@liuwaterwind.se.