VÅRA UTSKOTT

Surfutskottet
Som aktiv i vårt surfcrew jobbar du tillsammans med några andra surftaggade studenter för att ordna och marknadsföra ett gäng feta studentsurfresor samt sprida surfstoke på universitetet. Att ordna resor och se andra njuta av den surfglädje du har varit med och skapat är en helt fantastisk känsla, dessutom så har du en ursäkt att åka med på alla surfresor! Stundvis kan det bli mycket jobb, men du blir i gengäld del av ett tight crew i en underbar förening.

Om du är duktig på foto/film, har varit med i andra föreningar, eller har erfarenhet av marknadsföring så är det meriterande. Till surfutskottet söker vi dig som är driven, kreativ och bra på att jobba i grupp.

Vindutskottet
Brinner du för hårda vindar? Vill du prova på utmanande sporter och uppleva magiska resor? Det spelar ingen roll om du föddes på en båt eller hängande i en kite, vi letar efter dig som är taggad på att testa och arrangera! Tillsammans med likasinnade vindfantaster träffas du några gånger i månaden och planerar spännande events i Sverige såväl som utomlands. Tidigare har evenemang som onsdagsseglingar, isjaktsseglingar, kitehelger i varberg, förarbeviskurser och utomlandsresor arrangerats. Vad som händer nästa år bestämmer du!

 

Wakeutskottet
Eller rättare sagt wakeboardutskottet är till för dig som gillar att åka wakeboard eller wakeskate. Antingen är du en hängiven åkare eller så har du just fått upp intresset, det viktigaste är att du är driven och vill ge fler studenter möjligheten att åka wakeboard! Som aktiv i utskottet är du med och arrangerar en helgresa per termin. Eller så styr du om hela upplägget, går lös och planerar nån fet resa utomlands eller en wakeboardfest! Så med det sagt så tycker vi det är superkul om du har dina egna idéer också!

Dykutskottet
Är dykning och undervattenslivet din stora passion i livet? Vill du introducera fler till denna underbara sport? Då ska du söka till dykutskottet! Vi anordnar härliga evenemang som dykresor, grundkurser i dykning, specialitetskurser och annat roligt. Det spelar ingen roll om du har dykt jättemycket eller om du bara har dykt några enstaka gånger – det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för dykning och viljan att ordna massa episka dykevenemang!