Ordförande

Som ordförande är det din uppgift att se till föreningens fortsatta utveckling och att föreningen följer dess stadgar. Posten innebär att du tillsammans med kassören är firmatecknare för föreningen. Det är en rolig och utmanande post som ger dig erfarenhet inom bland annat ledarskap och ansvarstagande.

Typiska arbetsuppgifter är:

  • Koordinering
  • Planera och leda möten
  • Fördela arbetsuppgifter
  • Agera bollplank till resten av föreningen

Vi söker dig som är driven, förtroendeingivande och ansvarsfull. Det är fördelaktigt om du har erfarenheter från tidigare föreningsarbete. Vi ser gärna att du har ett vattensportsintresse.

Vice ordförande/Spons

Tycker du att de är kul att ringa till människor? Kanske har du talang i övertalning, eller kanske du bara tycker det är sjukt kul att snacka och hänga med härliga vattensportare!

Sök då Vice Ordförande/Sponsansvarig!

Just nu växer föreningen så att de knakar! Rollen som Vice Ordförande/Sponsansvarig har fortfarande en del att utveckla. Så här får du chansen att utveckla posten sponsansvarig till en större och viktigare del I föreningen. Som sponsansvarig har du ansvaret över samarbeten mellan olika företag och LiU Water & Wind. Du kommer även jobba med de olika utskotten om dom behöver hjälp med sponsring.Ett av de första eventen du kommer jobba med är Nolle-P och hjälpa PR/Info & Event att marknadsföra föreningen på bästa sätt. Hur kul!

Som Vice Ordförande agerar du stöd åt Ordförande och ett bollplank till alla utskott vid behov. Är Ordförande inte tillgänglig är det även du som får hålla möten och leda dem. Rollen som Vice Ordförande innebär också att man sitter i föreningens styrelse där man har möjlighet att diskutera och påverka nästkommande steg för LiU Water & Wind.

Vi söker nu en person som inte är rädd för nya kontakter och främst att ta kontakt med människor. Du får gärna vara kreativ i tankegångarna och lite charmig!

Kassör
Gillar du att veta vad som händer och att ha koll på saker, sök då till kassör! Som kassör är man ansvarig för föreningens ekonomi och är tillsammans med ordförande firmatecknare. Rollen som kassör är varierande och du ansvarar bland annat för att godkänna budgetar och att se till att inkomster och utgifter redovisas korrekt. Posten kräver att man är noggrann och att man kan sätta upp bra rutiner för arbetet. Det roligaste med att vara kassör är att du har en nära kontakt med alla utskotten och lär känna många personer i föreningen.

Då LiU Water & Wind är en ung förening har man som kassör möjligheten att vara med och påverka ekonomiska rutiner för en organisation från grunden.

Info/PR
Som kommunikationsansvarig är du den som hanterar allt grafiskt inom föreningen samt föreningens kommunikationskanaler. Några exempel på ansvarsområden kan vara:

  • Hjälpa utskott med att ta fram och bearbeta grafiskt material.
  • Ansvarar och samordnar hemsida, facebook och instagram.

Vi söker dig som är kunnig inom bildredigering och har ett intresse inom hemsidehantering, men vi har inga krav på någon form av erfarenhet inom webbdesign. Du ska vara utåtriktad, kreativ och framförallt taggad på att engagera dig i LiU Water & Wind! Om du har ett vattensportsintresse är det såklart ett plus!

Event
Eventansvarig är vår nyaste post. Föreningen har sedan start 2010 vuxit och nu känner vi att vi vill ge medlemmarna mer och anordna fler event på hemmaplan utöver våra förträffliga resor. Därför har vi sedan förra året infört en post i styrelsen som eventansvarig!

Som event kommer du jobbar nära PR/Info och vara projektledare inför många events som till exempel Pubar, Sittningar och vår årliga vattenrutschkana. Fantasin är det ända som sätter gränser, kanske vill du anordna ett vattenkrig i Vallamassivet? Såpabrottning i Skålland? Eller varför inte en pubrunda?

Bakom dig har du crewet som hjälper dig med arbetskraft medan du agerar projektledare. Vi söker dig som är kreativ, driven då det kommer i perioder komma arbete du måste utföra själv och sist men inte minst du som har ett stort mått med fantasi – endast budgeten sätter gränsen 🙂 

Utskottsordförande
Varje utskott har en utskottsordförande som utöver detta också sitter med i styrelsen. Om du gillar att ha ansvar och delegera ut arbete passar rollen som utskottsordförande dig perfekt. Du ser till att ditt eget utskott planerar och genomför olika event & resor och sköter kontakten med övriga styrelsen.

Dyk
Är dykning och undervattenslivet din stora passion i livet? Vill du introducera fler till denna underbara sport? Då ska du söka till dykutskottet! Vi anordnar härliga evenemang som dykresor, grundkurser i dykning, specialitetskurser och annat roligt. Det spelar ingen roll om du har dykt jättemycket eller om du bara har dykt några enstaka gånger – det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för dykning och viljan att ordna massa episka dykevenemang!

Surf

Som aktiv i vårt surfcrew jobbar du tillsammans med några andra surftaggade studenter för att ordna och marknadsföra ett gäng feta studentsurfresor samt sprida surfstoke på universitetet. Att ordna resor och se andra njuta av den surfglädje du har varit med och skapat är en helt fantastisk känsla, dessutom så har du en ursäkt att åka med på alla surfresor! Stundvis kan det bli mycket jobb, men du blir i gengäld del av ett tight crew i en underbar förening.

Om du är duktig på foto/film, har varit med i andra föreningar, eller har erfarenhet av marknadsföring så är det meriterande. Till surfutskottet söker vi dig som är driven, kreativ och bra på att jobba i grupp.

Kitesurf- och seglingsutskottet (name pending)

Brinner du för hårda vindar? Nytt för i år är hybridutskottet kitesurf- och segling! Vill du få fler att prova på dessa fantastiska sporter och anordna magiska resor? Då är kitesurf- och seglingsutskottet perfekt för dig! Det spelar ingen roll om du föddes på en båt eller hängande i en kite, vi letar efter dig som är taggad på att testa och arrangera! Tillsammans med likasinnade vindfantaster träffas du några gånger i månaden och planerar spännande events i Sverige såväl som utomlands. Tidigare har evenemang som onsdagsseglingar, isjaktsseglingar, kitehelger i varberg, förarbeviskurser och utomlandsresor arrangerats. Vad som händer nästa år bestämmer du!

Wake
Eller rättare sagt wakeboardutskottet är till för dig som gillar att åka wakeboard eller wakeskate. Antingen är du en hängiven åkare eller så har du just fått upp intresset, det viktigaste är att du är driven och vill ge fler studenter möjligheten att åka wakeboard! Som aktiv i utskottet är du med och arrangerar en helgresa per termin. Eller så styr du om hela upplägget, går lös och planerar nån fet resa utomlands eller en wakeboardfest! Så med det sagt så tycker vi det är superkul om du har dina egna idéer också!