Medlemskväll 7:e September

Efter en lång dag bland vågorna, i stekande sol på beachen (reality: en lång pluggdag sittandes i bibliotekets innersta vrå) längtar vi alla efter en kall bärs eller god drink för att släcka törsten och en fet burgare för att stilla hungern… Say no more! Den 7:e september kommer vi i LiU Water & Wind tackla vågorna på Blå Havet och öppna upp till en medlemskväll som transporterar er hela vägen till Kaliforniens soliga kust. Burgare, Bärs och Bangers från vara favoriter i Valla Skivgarde står på schemat, och du? Du ska med!

VAR? Grönområdet bakom Blå havet!
NÄR? 7:e september från 17.00!
HUR? Följ strömmen in till de bästa vågorna på Blå Havet! Entrén är helt gratis för medlemmar! Inte medlem ännu? Inga problem! Du kan enkelt lösa medlemskap på plats för 30kr, eller bli medlem direkt på vår hemsida https://www.liuwaterwind.se/medlemskap/

Vill du MAXA kvällen? Det kommer finnas möjlighet att reservera bord om 4 personer där ni är garanterade platser innan kl. 18 och DESSUTOM få förköp till kvällens (och årets första!!) kravall “In the glow” för att fortsätta festen på Kårallen. Reservationssläpp och mer info finner ni här i evenemanget den 27:e augusti.

Om ni är lite tävlingssugna så sväng förbi Xamera för att utmana kompisarna på lite Beerpong, antingen i ren kompisanda eller varför inte delta i deras tävling där man kan vinna fina priser. Xamera är experter på att matcha intressanta företag med juniora talanger. De vill hjälpa nyexade studenter att välja rätt jobb och samtidigt förenkla och förbättra matchningen i anställningsprocessen. Du har investerat flera år av ditt liv på en utbildning, riskera dem inte genom att hamna på fel jobb. Kom till Xamera på ett karriärsamtal och fixa hela jobbsökandet på en timme! Vill du veta mer tveka inte att ställa alla eventuella frågor under kvällen.

Efter ett sprudlande n0lle-P ser vi nåt otrolig fram emot att få träffa och hänga med er igen! Kom förbi och utmana dina vänner i en volleybollmatch, se vem som kan stå längst på en “woggieboard” eller var med och tävla om fina priser. Vi utlovar en bra beachvibe med grym musik och allmänt gött häng. Du får även möjligheten att träffa alla oss och ställa frågor kring kommande resor och evenemang! Vi ses den 7:e september!!
 
COWABUNGA DUDES!

© liuwaterwind 2023   |  info@liuwaterwind.se