Dykresan 2024 - Teneriffa

Är du lika nyfiken som vi är på vad som händer under ytan i Atlantens djupa vatten? Väntan är över & nu är den äntligen här – Dykresan 2024!

LiU Water & Wind bjuder in såväl nybörjare som erfarna dykare till en oförglömlig resa till Teneriffa fylld med dykning & massa annat skoj! Med sitt klarblå vatten och fascinerande djur- och växtliv är Teneriffa en otrolig plats för dykning och mycket mer än så. Under resan pågår bland annat världens näst största karneval på Teneriffa med parader, festivaler, galor och mycket mer! Den här resan är något du bara inte kan missa!
 
Dykningen sker tillsammans med dykcentret Aqua-Marina och vi bor tillsammans på Oro Blanco Apartments. Boendet och dykcentret ligger med gångavstånd till strand, restauranger och barer.
9-13/10 hittar ni oss på Campus på luncherna där ni har möjlighet att tävla för att vinna priser och förköp samt ställa frågor till oss!
 
– INFO –
Vad? Dykresa med LiU Water & Wind
Var? Playa de las Americas, Teneriffa
När? 4-11 februari
Paket 1 – för dig som vill ta dykcertifikat 6999 kr – inkluderar:
7 nätters boende
Frukost varje dag
Sittning
PADI Open Water-kurs. En kurs som tar 3 dagar att genomföra. Inkluderar både träning, antingen i pool eller i grunt vatten i havet, samt 4 dyk i havet. Certifikatet gäller resten av livet och kan användas för att dyka över hela världen. För mer info om upplägget kolla här: https://aqua-marina.com/padi-courses-dive-school…/…
Full utrustning hela kursen
Online-material för teoridelen på kursen
Certifikationsavgift
Gött häng och annat skoj
Paket 2 – för dig som har dykcertifikat 6999 kr – inkluderar:
7 nätters boende
Frukost varje dag
Sittning
5 dagars dykning inkluderande 10 dyk
Full utrustning
Gött häng och annat skoj
 
Flygresa till och från Teneriffa ingår ej i priset. Vi i dykutskottet kommer att meddela alla resenärer om vilka flyg vi tar och sedan är man välkommen att boka samma, om man vill!
För de resenärer som tar sitt dykcert och sedan vill dyka mer efter att kursen avslutats kommer extra dyk att kosta €36/dyk vilket betalas till dykcentret på plats.
Endast medlemmar i LiU Water & Wind och studenter på LiU kan boka resan! Om du inte redan är medlem kan du enkelt bli det via länken nedan: https://www.liuwaterwind.se/medlemskap/
 
— BILJETTSLÄPP —
Biljettsläppet kommer att ske på Campus Valla den 16/10-23 kl. 17:30. Lokalen för släppet kommer att annonseras 15 minuter innan utsatt tid. Det kommer att vara möjligt att köpa max två biljetter per person. Halva summan av paketpriset betalas i samband med biljettköpet (3500 kr) och resterande summa betalas närmare inpå resan (3499 kr).
Blöt kram
/Dykutskottet