LiU Water & Wind söker nytt crew för läsåret 2018/2019!

Hallå eller! Har du alltid drömt om att leva som en fisk, flyga som en fiskmås, surfa som en delfin, wakea som en fiskpinne, segla som en blåsfisk, eller tycker du bara om att dra tråkiga fiskanalogier på sociala medier? Då har du tur! Idag öppnar vi för rekrytering och den kommer att vara öppen i två veckor framåt. LiU Water & Wind är universitets vind- och vattensportsförening! Vi anorndar resor, events och annat inom segling, surf, vind- och kitesurf, dykning och vågsurf! Utöver det gör vi ibland lite roligt på universitetet (vi brukar t.ex. sätta ihop en fet vattenrutschkana i vallamassivet varje vår!) och i övrigt gör vi väldigt mycket roligt tillsammans! Under rekryteringsperioden kommer vi att sitta mycket i Colloseum och vara tilllgängliga för frågor eller dylikt! Vi kommer även att försöka gå runt så mycket som möjligt i våra vita föreningshoodies, kom jättegärna och prata med oss och ställ frågor om föreningen! Vi söker ett helt nytt gäng och de poster som ska fyllas är: Ordförande Vice ordförande och sponsoransvarig Kassör Pr- och informationsansvarig Eventansvarig Ordförande och medlemmar i dykutskottet Ordförande och medlemmar i seglingsutskottet Ordförande och medlemmar i surfutskottet Ordförande och medlemmar i vind- och kitesurfutskottet Ordförande och medlemmar i wakeboardutskottet Noggrannare postbeskrivningar och dylikt finns på vår hemsida på https://www.liuwaterwind.se/postbeskrivningar/ För att söka ska följande anmälningsformulär fyllas i och så hör vi av oss inom kort! Formulär: https://goo.gl/forms/6xFcf92lIG1qIZ3O2 Ni har även möjlighet att nominera folk till poster ni tror de passar till. Detta gör ni genom att skicka ett mail med personens namn och kontaktuppgifter (Mail och/eller telefonnummer) till rekrytering@liuwaterwind.se . För frågor angående rekrytering ber vi er skicka även dem till rekrytering@liuwaterwind.se. Vi ser fram emot att träffa alla sökande! Hoppas vi ses 🙂