REKRYTERING LIU WATER & WIND

 

LiU Water & Wind är inne på sitt femte år på LiU och letar nu efter nya aktiva i till föreningen. Vattensugna projektledare, vindtokiga eldsjälar och drivna adrenalin-junkies. Är DU rätt person för LiU Water & Wind? Om du blir invald kommer du att börja arbeta parallellt med den gamla styrelsen redan i slutat av april och sedan sitta hela läsåret 2014/2015. Vi annonserar följande poster:

 

STYRELSE

 

Ordförande – Som ordförande har man det yttersta ansvaret för föreningens fortlevnad. Man är firmatecknare tillsammans med kassören. Koordinering och att stötta resten av föreningen är en stor del av uppgiften, likväl som att:

 

  • Planera och leda möten
  • Se till att föreningen följer stadgarna
  • Fördela arbetsuppgifter inom styrelsen

 

Ordförandeposten är en rolig och utmanande uppgift som kräver ansvarstagande. Erfarenhet från tidigare föreningsarbete är positivt samt om man har lätt för att ordna och strukturera.

 

Sponsoransvarg – För att samordna vår jakt på sponsorer till föreningen söker vi en sponsansvarig. Tanken är att du ska jobba tillsammans med utskotten för att hitta sponsorer, både för specifika event, men också sponsorer till hela föreningen. Du ska vara driven, kreativ och ihärdig. Du kommer få stor frihet att lägga upp arbetet och jobba med många andra i föreningen! Utöver detta agerar du vid behov även som vice ordförande för föreningen och får därigenom möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper. Vi ser gärna att du har ett vind- och vattenintresse.

Kassör – Ansvarig för föreningens ekonomi, ser till att inkomster och utgifter redovisas korrekt. Posten kräver att man är noggrann och att man kan sätta upp bra rutiner för arbetet.

En toppenpost då LiU W&W fortfarande är en ung förening där du får chansen att hjälpa till samt bygga upp ekonomiska rutiner för en organisation från grunden.

Kommunikationsansvarig – Ansvarig för all kommunikation från förenings sida. Innefattar drift av sociala medier som: Facebook, Instagram samt hemsidan. Du ansvarar för att marknadsföra föreningen samt de events som de olika utskotten genomför.  Du har även ett styrelseansvar.

Vi söker dig som är intresserad av marknadsföring och webb. Förkunskaper är ett plus men inget krav!

 

UTSKOTTSANSVARIGA

 

Seglingsutskottet – För dig som älskar att segla har du nu chansen att få styra ditt egna utskott. Du ska planera och leda möten och se till att events genomförs. Till denna post medföljer även styrelseplats dels i LiU W&W samt i LJS – Linköpings Jolleseglare.

 

Dykutskottet – Trivs du bättre under vattenytan än över? Sover du med cyklop och grodfötter? Då ska du söka ordförande för dykutskottet. Få chansen att leda ett eget utskott som riktar sig mot dykning. Du som söker är en erfaren dykare och har såklart dykcert.

 

Surfutskottet – Ledamot i styrelsen och yttersta ansvarig projektledare för de surfresor och de events som anordnas. Även ansvarig för de kontakter som utskottet samarbetar med. Sköter allt administrativt och ska alltid se med ett “helikopterperspektiv” på allt som sker i i utskottet. Ansvarig för att själv lösa eller delegera ut de saker som behöver fixas längs vägen. Planerar även i samråd med vice innehållet i själva resan, och jobbar under surfresan tillsammans med reseledaren som hjälpreseledare.

 

Kite- & vindsurfing – Brinner du för kite eller vindsurf och gillar att ha ansvar? Då har du kommit rätt! Som ansvarig i kite- och vindutskottet kommer du att ta en plats i styrelsen som ledamot och ha ansvar för att delegera ut uppgifter och ha översikt över de events och andra händelser som kommer att anordnas. Du kommer även att vara ansvarig för de kontakter som utskottet samarbetar med.

 

Wakeboardutskottet – Som wakeboardansvarig är din roll bland annat att planera möten, se till att det som är planerat sker och vara den som i första hand sköter kontakten med styrelsen angående om vad som händer inom utskottet. Vi söker dig som har ett stort intresse för wakeboardåkning, är driven och vill ge fler studenter möjligheten att åka wakeboard!

 

UTSKOTTSAKTIVA

 

Vi letar även efter nya eldsjälar till våra utskott som kan hjälpa till driva genom alla events! Sök till våra utskott:

 

  • Segling
  • Dykning
  • Surfing
  • Kite- & vindsurfing
  • Wakeboard

 

Skicka din intresseanmälan innehållande namn, klass, sökt post och en kort motivering till varför Du skulle passa för posten, via mail till: rekrytering@liuwaterwind.se senast den 1 mars!